NIEUWVEENSE LANDEN GROEP

SAMEN VERHUIZEN

In Meppel wordt druk gebouwd aan de Nieuwveense Landen. Een heerlijke wijk om te wonen én straks ook naar school te gaan! Op het Kindcentrum Noorderveld is er plek voor alle kinderen uit de wijk. Binnen obsSprinkels wordt daarom nu al een groep samengesteld die straks, wanneer de nieuwe school klaar is, met elkaar kan verhuizen naar de nieuwe locatie. Samen met je vriendjes, vriendinnetjes, de juf en de meester vertrouwd verder in je eigen wijk. Hoe fijn is dat?

YES! SAMEN MET JE VRIENDJES ÉN DE LEERKRACHT NAAR KINDCENTRUM NOORDERVELD!

Verhuizen naar een nieuwe school is best spannend! Maar het wordt hartstikke leuk wanneer je samen met je vriendjes, vriendinnetjes en de juf of de meester start op je nieuwe plek. Je school staat dicht bij huis; dus dat komt helemaal goed.

VEILIG EN VERTROUWD

Het nieuwe Kindcentrum Noorderveld wordt midden in de wijk gebouwd; als onderdeel van de nieuwe woonwijk. Om ervoor te zorgen dat de overstap naar de nieuwe school zo makkelijk mogelijk wordt, kiest Promes ervoor de groepen van de nieuwe school alvast samen te laten starten in obsSprinkels in Meppel. Goed voor het groepsgevoel en het maakt de overgang naar een nieuwe plek een stuk prettiger.

KINDCENTRUM NOORDERVELD

Kindcentrum Noorderveld biedt kwalitatief goed en boeiend onderwijs aan alle kinderen van de Nieuwveense Landen. De school staat midden in de wijk, zodat kinderen veilig en vertrouwd in hun eigen woonomgeving naar school kunnen gaan. Samen met vriendjes en vriendinnetjes die ook in de buurt wonen!

OBS SPRINKELS

ObsSprinkels is een fijne school waar kinderen met plezier onderwijs volgen. We staan voor goed onderwijs, waar kinderen de nodige kennis en vaardigheden krijgen om hun kansen in het vervolgonderwijs en de maatschappij te vergroten. We begeleiden kinderen met een verschillende ontwikkeling zo goed mogelijk, waarbij we ieder kind ondersteunen om boven zichzelf uit te stijgen en grenzen te verleggen.

Zuiderlaan 197B, 7944 EE  Meppel

KINDEROPVANG ‘EN NU JIJ’

Samen met Promes bouwt kinderopvang En nu jij! een nieuwe opvanglocatie in de nieuwe school Kindcentrum Noorderveld. Wil jij alvast meer informatie over de opvang in de Nieuwveense Landen door En nu jij?

www.kinderopvangennujij.nl

PROFESSIONELE ORGANISATIE, PERSOONLIJK CONTACT

Promes verzorgt het openbaar onderwijs aan 9 scholen in de gemeenten Meppel en Staphorst. Naast regulier basisonderwijs bieden wij ook gespecialiseerd onderwijs aan voor Meppel en de regio. Op onze scholen werken wij gezamenlijk aan de nieuwe toekomst. Wij ontwikkelen kinderen in brede zin, zodat ze kennis krijgen om relaties aan te gaan en hen een volwaardig lid van de maatschappij te kunnen laten zijn. Wij stimuleren kinderen door ze uit te dagen, zodat elke leerling de beste kansen krijgt zich te ontplooien.

www.stichtingpromes.nl

Heb je vragen? Wil je je kind inschrijven? Wil je op de hoogte gehouden worden via onze nieuwsbrief?

Neem contact op